Friday, December 4, 2015

Këlcyra gjatë luftës së dytë botërore

Këlcyra gjatë luftës së dytë botërore, lufta italo - grekeWednesday, February 18, 2015

Kelcyra - fotoklip nga Anesti JanceMartesa tradicionale përmetare


Dokumentar për Ali Këlcyrën


Dokumentar për Ali Këlcyrën më datë19 shtator 2013. Në intervistë merr pjesë Hënë Këlcyra.


Ngritja e shtratit të lumit të vogël

Pas rreshjeve dhe ngritjes së shtratit të lumit Vjosë, lumi i vogël nuk kishte mundësi të shkarkohej në Vjosë dhe si rrjedhojë u  ngrit shtrati i saj dhe për gjysmë metri arrinte nivelin e urës, duke përmbytur disa shtëpi përreth. Kjo përmbytje e Këlcyrës është historike pasi mendohet se ja kalonte rekordit të vitit 1971.

Ndeshja Turbina - Kelcyre

Date 3 Nentor 2014
Ndeshja Turbina - Këlcyra në Cërrik


Tuesday, February 17, 2015

Prefikset

Prefikset e qyteteve të Shqipërisë

Kembimi Valutor

Kembimi Valutor per gjithe boten