Tuesday, April 3, 2018

Këlcyra gjatë vitit 1997

Associated Press ka publikuar një filmim të shkurtër me pamje nga Këlcyra dhe Përmeti në vitin 1997. Ndërsa në videon e dytë janë pamje nga Përmeti & Gjirokastra. Video e tretë pamje nga Delvina & Saranda. No comment.