Sunday, October 7, 2018

Friday, May 18, 2018

Tuesday, April 3, 2018

Këlcyra gjatë vitit 1997

Associated Press ka publikuar një filmim të shkurtër me pamje nga Këlcyra dhe Përmeti në vitin 1997. Ndërsa në videon e dytë janë pamje nga Përmeti & Gjirokastra. Video e tretë pamje nga Delvina & Saranda. No comment.