Saturday, May 20, 2017

Monumentet e Kulturës në rrethin e PërmetitGuri i qytetit të Përmetit.
Kalaja e Bolëngës (fshati Lipë).
Kalaja e Këlcyrës (qyteti i Këlcyrës).
Kalaja e Limarit (fshati Limar).
Shpella e Bënjës (fshati Bënjë).
Mulliri i Lëngaricës (fshati Bënjë).
Ura e Katiut (fshati Bënjë).
Ura e Limarit (fshati Limar).
Ura e Bënjës (fshati Bënjë).
Ura e Dashit (fshati Bënjë).
Pusi i Mehmetit (fshati Kajcë).
Çezma e Paçomitit.
Kisha e Shën Premtes (qyteti i Përmetit)
Kisha e Shën Mërisë (fshati Leusë).
Kisha e Shën Mërisë (fshati Seran).
Kisha e Shën Mërisë (fshati Kosinë).
Kisha e Shën Sotirit (fshati Tremishtë).
Kisha e Shën Mërisë (fshati Bënjë).
Kisha e Shën Mërisë (fshati Ogdunan).
Kisha e Dëllisë (fshati Buhal).
Teqeja e Frasherit (fshati Frasher).
Banesa e Riza Sakos (fshati Çorogunjë).
Banesa e Lumo Pavarit (fshati Pavar).
Banesa e Leftel Çullurës (fshati Buhal).
Banesa e Nuro Selfos (fshati Çorogunjë)
Shtëpia muze e vëllezërve Frashëri (fshati Frashër).
Banesa e Jani Jorgjit (fshati Odrican).
Banesa e Konstandin Londos (qyteti i Përmetit).
Salla e Kongresit të Përmetit (qyteti i Përmetit).
Zbukurimet dhe gdhendjet në banesën e Leko Karafilit (fshati Buhal).
Banesa e Ylli Imamit (qyteti i Përmetit).
Zona e mbrojtur e gurit të qytetit (qyteti i Përmetit).
Ura e Limarit (fshati Limar).
Rrënojat e Urës së Muços (fshati Mezhgoran).